Produk unggulan

Tentang Kami

  • aboutus

Hangzhou Mingjue Technology CO., LTD mangrupikeun perusahaan industri sareng integrasi perdagangan diwangun dina 2016. Urang damel babarengan sareng tilu pabrik luhur pikeun nyayogikeun produk anu saé pikeun dunya. Kusabab perusahaan diadegkeun, kami parantos ngusahakeun pisan pikeun janten pamimpin dina industri ukiran, motong sareng nyirian industri laser. Kami inovator. Kami solvers masalah. Kami komitmen pikeun ngarancang sareng nyayogikeun sistem laser kualitas luhur pikeun dunya.

Aplikasi