30W Mesin Serat Laser Serat Terpadu sareng Raycus Laser FDA

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Tegangan Masukan

AC 110 V ± 10%, 60 Hz

Kakuatan laser

30W, 10% - 100% Disaluyukeun

Panjang gelombang

1.064 ± 3 nm

Kualitas Balok

M2 <1.6

Daérah nyirian

110 mm × 110 mm

Laju nyirian

<315 ″ / s (8,000 mm / s)

Nyirian Jerona

≤ 0,04 ″ (1 mm)

Akurasi anu Diulang

± 0,001 mm

Min. Lebar Garis

0,01 mm

Min. Ukuran karakter

0,15 mm

Lingkungan Sistem Anu Cocog

Win XP / 7/8/10, 32/64 saeutik

Format Grafik Dukung

AI 、 BMP 、 DST 、 DWG 、 DXF 、 DXP 、 LAS 、 PLT jsb.

Cara tiis

Pendinginan Hawa

Kahirupan Service

100.000 Jam

Métode bungkusan

Peti kai

Diménsi Paket

33-1 / 2 ″ L × 14-1 / 4 ″ W × 29-1 / 8 ″ H

(850 mm × 360 mm × 740 mm)

Pakét Beurat

108 lbs (49 kg)

1 x Serat Laser nyirian Mesin
1 x Susunan Batin Hexagon Spanner
1 x Obeng
1 x Kabel Listrik
1 x Kabel USB
1 x Pedal

Mesin panyiri laser anu ramah lingkungan sareng gampang dijaga ieu lumaku pikeun bahan logam sareng bahan non-logam, sapertos kode panyiri, peta hiasan, LOGO, nomer sérial sareng sajabana. Éta dilengkepan sumber serat laser kualitas luhur, énergi tinggi sareng stabilitas tinggi anu umur palayananana tiasa ngahontal 100.000 jam.
Produk ieu seueur dianggo dina industri anu bervariasi kalebet perhiasan, telepon sélulér, kibor, suku cadang mobil, alat-alat listrik, alat-alat dapur, péso, kacamata, produk stainless steel, komponén éléktronik, peralatan sanitasi, buckles, alat komunikasi jsb.

Fitur:
1. ramah lingkungan, operasi gampang sareng perawatan
2. Compact, lightweight sareng saderhana saderhana
3. Parangkat lunak operasi anu gampang, cocog sareng PHOTOSHOP, CORELDRAW, AUTOCAD
4. Hirup palayanan tiasa ngahontal 100.000 jam
5. arah ngolah fléksibel tur adjustable
6. FDA bijil

xiang (1) xiang (2) xiang (3) xiang (4) xiang (5)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami