35 x 23 Inci 100W CO2 Laser Engraver sareng Mesin Cutter

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kakuatan laser 100W
Tipe Laser Kaca CO2 Disegel 10,64 um
35-1 / 2 ″ × 23 ″ (900 mm × 600mm)
Meja kerja ± 20 ″ Listrik Up & Turun Platform Aluminium
Max. Laju Ukiran 23-5 / 8 ″ / s (600 mm / s)
15-3 / 4 ″ / s (400 mm / s)
Ukiran Kandel 0 - 3/8 ″ (0 - 10 mm) gumantung kana matéri
Motong Kandel 0 - 3/8 ″ (0 - 10 mm) gumantung kana matéri
Milarian Precision ± 0,01 mm
≤ 1.000 dpi
Min. Ukuran karakter 1 mm × 1 mm
Min. Surat Karakter 2 mm × 2 mm
41 ℉ - 122 ℉ (5 ℃ - 50 ℃)
Antarmuka Mindahkeun Data USB 2.0
Lingkungan Sistem Windows XP / 2000/7/8/10
Format Grafik Dukung File CorelDraw Identify (BMP, JPEG, AI, PLT jsb.)
Dugi ka 256 Warna
Jenis Tiis  Ngiderkeun Cai sareng Sistem Perlindungan
 
Métode bungkusan Peti kai
Diménsi Mesin  56 ″ L × 40-3 / 8 ″ W × 42-1 / 8 ″ H 
(14,20 mm × 1.025 mm × 10.70 mm)
Beurat Mesin -
Diménsi Paket 68-1 / 8 ″ L × 45-5 / 8 ″ W × 51-1 / 4 ″ H 
(1.730 mm × 1.160 mm × 1.300 mm)
Pakét Beurat  705 lbs (320 kg)
 
Pakét Kalebet:
1 x CO2 Laser Ngukir
1 x Pompa Udara 
1 x Pompa Cai 
1 x Susunan Batin Hexagon Spanner   
2 x Venting Tube
1 x Cai pipah
1 x Obeng
1 x Kabel Listrik
3 x Ngapit
1 x Manual Operasi
1 x Kabel USB
1 x Kawat Taneuh
1 x Obeng
1 x Lem
1 x Pita Perekat
1 x Jalur Jaringan
1 x Kipas Nyapekeun

Ukiran laser 100W CO2 ieu mangrupikeun produk anu saé pikeun ngolah kai, awi, plexiglass, kristal, kulit, karét, marmer, keramik sareng gelas. Punten perhatoskeun yén bahan logam dikaluarkeun. Éta mangrupikeun pilihan anu cocog sareng anu langkung dipikaresep pikeun peralatan di industri sapertos iklan, hadiah, sapatu, cocooan sareng sajabana.
Mesin ieu seueur dianggo pikeun damel kayu, motong tékstil, nyirian industri, pembuatan tanda, nyirian bagian médis, modél arsitéktur, iklan khusus, motong plastik, perangko karét, ngabingkai gambar, ngadamel kado, motong gasket, tatarucingan, lemari, pens pribadi, gim & cocooan, kotak musik, pelat saklar lampu, kotak perhiasan.

Fitur:
1. Kualitas mesin bagian CNC pikeun katahanan Dijamin
2. Papan kontrol anu ditingkatkeun pikeun pangaturan mata uang anu langkung akurat
3. Kipas knalpot anu kuat pikeun haseup sareng ékstraksi haseup
4. port USB pikeun nyambungkeun tukang ukir
5. Windows 8, 7 (64 atanapi 32 bit), XP, 2000 cocog (TEU cocog sareng sistem ios)
6. FDA bijil

pei


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami