50W Raycus Ngabagi Serat Laser Nyirian Mesin EZ Cad FDA Pikeun Logam

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Kakuatan laser

50W

Diaméterna balok

0,01mm (0,004 ")

Lebar pulsa

120-150ns

Daérah nyirian standar

110 * 110mm (4.3 "× 4.3")

Laju nyirian

<8000mm / s

Sasayogian tanaga

110V + 10% / 60Hz / 4A

Cara tiis

Hawa tiis

Panjang gelombang laser

1060-1085nm

Kualitas balok

≤1.6M2

Rentang Tuning Frékuénsi

50-100khz

Jerona jero

<0.7mm

Panjang kabel optik kaluaran

3.0m (120 ")

Kisaran régulasi kakuatan

1-100%

Tautan pangendali

USB

Mesin panyiri laser anu ramah lingkungan sareng gampang dijaga ieu lumaku pikeun bahan logam sareng bahan non-logam, sapertos kode panyiri, peta hiasan, LOGO, nomer sérial sareng sajabana. Éta dilengkepan sumber serat laser kualitas luhur, énergi tinggi sareng stabilitas tinggi anu umur palayananana tiasa ngahontal 100.000 jam. Produk ieu seueur dianggo dina industri anu bervariasi kalebet perhiasan, telepon sélulér, kibor, suku cadang mobil, alat-alat listrik, alat-alat dapur, péso, kacamata, produk stainless steel, komponén éléktronik, peralatan sanitasi, buckles, alat komunikasi jsb.

Fitur:
1. ramah lingkungan, operasi gampang sareng perawatan
2. Compact, lightweight sareng saderhana saderhana
3. Parangkat lunak operasi anu gampang, cocog sareng PHOTOSHOP, CORELDRAW, AUTOCAD
4. Hirup palayanan tiasa ngahontal 100.000 jam
5. arah ngolah fléksibel tur adjustable
6. FDA bijil

xiang (1) xiang (2) xiang (3) xiang (4) xiang (5)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami