55 x 35-1 / 2 Inci 130W CO2 Laser Engraver sareng Mesin Cutter

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Sistem Kontrol

32 bit DSP

Ukuran damel

55 ″ x35 ″ (1400 mm x 900 mm) kalayan desain panjang anu teu terbatas

Tube kaca laser disegel kaca

Kakuatan laser

130 W

0 - 18mm gumantung kana Akrilik

Jenis supir

Motor Lengkah Mikro

1000 mm / s

Resolusi

1000 DPI

Lokasi lokasi

0,01 mm

Antarmuka PC

USB2.0 sareng USB Disk

Laser Otomatis

Wangun gambar

HPGL, BMP, GIF, JPG, JPEG, DXF, DST, AI

Métode bungkusan

Peti kai

Diménsi Mesin

80 L × 57-1 / 2 ″ W × 42-1 / 8 ″ H

(2.040 mm × 1.460 mm × 1.070 mm)

Beurat Mesin

881,85 pon

(400 kg)

Diménsi Paket

84-1 / 4 ″ L × 76-5 / 8 ″ W × 48-3 / 4 ″ H

(2140 mm × 1950 mm × 1240 mm)

Pakét Beurat

1245 lbs (565kg)

1 x CO2 Laser Ngukir
1 x Pompa Udara
1 x Pompa Cai
1 x Susunan Batin Hexagon Spanner
1 x Venting Tube
1 x Kabel Listrik
1 x Ngapit
1 x Manual Operasi
1 x Kabel USB
1 x Kawat Taneuh
1 x Obeng
1 x Lem
1 x Pita Perekat
1 x Jalur Jaringan
1 x Kipas Nyapekeun

Mesinna nyaéta laser engraver sareng cutter dilengkepan 130W tabung laser CO2. Éta dipaké pikeun ngukir dina kai, awi, plexiglass, kristal, kulit, karét, marmer, keramik sareng kaca sareng sajabana Ieu mangrupikeun pilihan anu cocog sareng pikaresep tina peralatan dina industri sapertos iklan, hadiah, sapatu, cocooan sareng sajabana Éta ngadukung sababaraha format grafis, sapertos HPGL, BMP, GIF, JPG, JPEG, DXF, DST, AI sareng sajabana.
Mesin ieu dilengkepan Sistem Kontrol DSP pikeun RDdraw langsung, ogé ngadukung CoreDraw sareng Auto CAD sareng perangkat lunak sateuacanna anu sanés.
Mesin ieu sacara umum dilarapkeun di seueur industri, kalebet iklan, seni karajinan, kulit, cocooan, pakean, modél, ngawangun pelapis, sulaman komputerisasi sareng kliping, industri bungkus sareng kertas.

Fitur:
1. Kualitas mesin bagian CNC pikeun katahanan Dijamin
2. Papan kontrol anu ditingkatkeun pikeun pangaturan mata uang anu langkung akurat
3. Kipas nyapekeun anu kuat pikeun haseup sareng ékstraksi haseup
4. port USB pikeun nyambungkeun tukang ukir
5. Windows 8, 7 (64 atanapi 32 bit), XP, 2000 cocog (TEU cocog sareng sistem ios)

xiang (2)xiang (3) xiang (5) xiang (6) xiang (7)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami