Tentang Kami

Hangzhou Mingjue Technology Co., Ltd.

Saha Kami

Hangzhou Mingjue Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan sareng integrasi perdagangan perusahaan anu diwangun di 2016. Urang damel babarengan sareng tilu pabrik luhur pikeun nyayogikeun produk anu saé pikeun dunya. Kusabab perusahaan diadegkeun, kami parantos ngusahakeun pisan pikeun janten pamimpin dina industri ukiran, motong sareng nyirian industri laser. Kami inovator. Kami solvers masalah. Kami komitmen pikeun ngarancang sareng nyayogikeun sistem laser kualitas luhur pikeun dunya. 

Naon Urang Laksanakeun

Hangzhou Mingjue Technology CO., LTD khusus kana R&D, produksi sareng pamasaran CO2 ukiran laser sareng mesin motong, mesin laser galvanometer, mesin motong laser serat sareng mesin nyirian laser. Garis produk nyertakeun langkung ti 100 modél.

Aplikasi kaasup percetakan digital, tékstil, papakéan, sapatu kulit, lawon industri, perabotan, iklan, percetakan labél sareng bungkus, éléktronika, mebel, hiasan, ngolah logam sareng seueur industri sanés. Sajumlah produk sareng téknologi parantos kéngingkeun patén-patén nasional sareng hak cipta perangkat lunak, sareng ngagaduhan persetujuan CE sareng FDA.

Naha Pilih Kami

1. jasa Profesional salami prosés urutan, 24 jam nangtung pikeun patarosan anjeun.

2. garis produk pinuh

Anjeun teu kedah milah seueur pabrik kanggo milarian jinis produk anu anjeun pikahoyong, teras naroskeun jalma anu béda dina perusahaan anu sanés. Anjeun tiasa mendakan sadayana di dieu sareng ngan ngahubungi hiji jalma pikeun kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong.

3. prosedur pamariksaan kualitas ketat, laju pamariksaan 100% sateuacan dikirim kaluar.

4. Langkung ti 12 taun pangalaman dina industri perdagangan internasional, nyayogikeun koméntar propésional ka anjeun sanés ngan ukur dina produk tapi ogé dina prosés paréntah sadayana ti A dugi ka Z, sapertos urusan bea cukai, pengiriman barang, masalah pajak sareng sajabina.

Fitur

1. Kualitas mesin bagian CNC pikeun katahanan Dijamin

2. Papan kontrol anu ditingkatkeun pikeun pangaturan mata uang anu langkung akurat

3. Kipas knalpot anu kuat pikeun haseup sareng ékstraksi haseup

4. port USB pikeun nyambungkeun tukang ukir

5. Windows 8, 7 (64 atanapi 32 bit), XP, 2000 cocog (TEU cocog sareng sistem ios)

6. FDA bijil

Misi

Hayu deui Didamel di Cina dipikaterang ku dunya.

Visi

Jantenkeun mitra kami ngalakukeun usaha langkung gampil.