Max 20W Full Cover Serat Laser Nyirian Mesin Pikeun Ukiran Logam

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Sumber laser  Max
Daérah nyirian 8 "× 8" (200mm × 200mm)
Laju nyirian ≤8000mm / S.
Panjang gelombang laser 1064nm
Lebar garis minimum 0,06mm
Babandingan résolusi 0,01mm
Parangkat lunak didukung TAJIMA, CorelDraw, Photoshop, AutoCAD
Kakuatan laser 20w
Jenis laser Serat laser
Max. Marking Jerona 0.4mm
Garis panyiri 0,06 - 0,1mm
Watek minimum 0.15mm
Format grafik didukung BMP, PLT, DST, DXF, AI
Kakuatan Unit 500W

Fitur Standar:
1. Umur panjang, langkung ti 100.000 jam.
2. Sumber laser kompak ku hawa tiis
3. 2 dugi ka 5 kali langkung produktif pananda laser tradisional atanapi tukang laser
4. Sistem scanning galvanometer kualitas super.
5. Akurasi tinggi sareng kaulangan pikeun tanda anu leres unggal waktos sareng scanner galvanometer sareng kontrol éléktronik
6. Langkung stabil kinerja
7. Papan kontrol propésional sareng nyirian sofiware. Sistem pengendali sofitware gaduh antarbeungeut windows sareng ngalangkungan kaluaran file ku parangkat lunak sapertos Coreldraw. AutoCAD.Photoshop jsb Éta tiasa ngadukung sababaraha format file sapertos PLT, DXF, PCX.BMP jsb
8. Kaluaran output stabil. modeu optik saé. kualitas bcam anu saé pisan
9. Laju nyirian gancang, éfisién, sareng akurasi tinggi.
10. Penampilan anu propésional, operasi gampang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami