Warta

  • Tips for buying a laser cutting/engraving machine

    Tips kanggo mésér mesin motong laser / ukiran

    Léngkah 1: Édisi Kahiji Nyaéta Dukungan. Aya seueur impor murah, seuseueurna ti Cina, di pasar. Tapi laser mangrupikeun mesin rumit sareng aranjeunna tiasa rusak sareng diperbaiki. Pastikeun perusahaan anu anjeun mésér tiasa dipercaya sareng nawiskeun dukungan anu saé pikeun anjeun sareng mesinna saatos anjeun ngagaleuh ....
    Maca deui
  • Wood engraving

    Ukiran kai

    Mesin ukiran laser Laserartist CO2 nyayogikeun rupa-rupa kamungkinan. Langkung serbaguna tibatan router ukiran atanapi mesin panggilingan, laser laser engravers tiasa gancang sareng gampang ngarobih objék kai sareng produk, ngukir gelas atanapi cangkir keramik, éch dina batu atanapi plastik, tandana logam dilapis ...
    Maca deui
  • 5 Main factors affecting the marking quality of laser marking machine

    5 Faktor utama anu mangaruhan kualitas nyirian mesin panyiri laser

    Kinerja mesin panyiri laser laun bakal turun saatos dianggo pikeun waktos anu lami. Naon sababna ieu? Naon faktor utama anu mangaruhan kualitas panyiri mesin nyirian laser? 1. Posisi fokus mesin panyiri laser Posisi fokus tina mérek laser ...
    Maca deui
  • Selection of laser engraving machine

    Pilihan mesin ukiran laser

    Mangtaun-taun ka pengker, mesin ukiran laser ngan ukur tiasa ngalaksanakeun ukiran format alit kusabab keterbatasan téknis. Kalayan pembaruan kontinyu sareng pamekaran téknologi, motherboard kontrol anu dihasilkeun ayeuna ogé tiasa ngadukung ukiran format ageung. Hasilna, ukiran laser konfigurasi low / ...
    Maca deui
  • Factors influencing the price of laser cutting machine

    Faktor anu mangaruhan harga mesin motong laser

    Komponén biaya produk: sacara umum, biaya produk sanés ngan ukur pikeun bahan sareng mesin, tapi ogé pikeun R&D, QC, saatos jasa penjualan, biaya tanaga, biaya inventaris, biaya modal sareng sanésna. Janten anjeun kedah nimbangkeun faktor naon anu langkung anjeun jaga. Nalika anjeun milih kualitas, ...
    Maca deui
  • Application of laser engraving cutting machine

    Aplikasi mesin motong ukiran laser

    Pabrik mesin motong ukiran laser. Mesin motong ukiran laser mangrupikeun produk berteknologi tinggi, anu produk optik, mékanis, integrasi listrik. Kalayan kasuksésan pamekaran téknologi ukiran laser, industri mimiti ngembangkeun gancang. Dugi ka ayeuna, aplikasi o ...
    Maca deui