Pilihan mesin ukiran laser

Mangtaun-taun ka pengker, mesin ukiran laser ngan ukur tiasa ngalaksanakeun ukiran format alit kusabab keterbatasan téknis.

Kalayan pembaruan kontinyu sareng pamekaran téknologi, motherboard kontrol anu dihasilkeun ayeuna ogé tiasa ngadukung ukiran format ageung.

Hasilna, mesin ukiran / motong laser konfigurasi low ogé janten, tapi kusabab ngan ukur sistem kontrol anu parantos ditingkatkeun, struktur mékanisna henteu acan ditingkatkeun, janten akurasi sareng kagancangan mesinna henteu acan ditingkatkeun pisan.

Mesin ukiran laser konfigurasi tinggi beda pisan dina desain sareng struktur. Duanana sistem kontrol sareng bagian mékanis, langkung saé tibatan konfigurasi anu handap, sareng fungsina henteu tiasa dibandingkeun, tapi harga tinggi na ngajantenkeun seueur pangguna ngacapruk. Janten pangguna kedah milih anu leres anu anjeun butuhkeun, upami henteu, anjeun bakal mayar éta.


Pos waktos: Okt-26-2020