Tips kanggo mésér mesin motong laser / ukiran

Léngkah 1: Édisi Kahiji Nyaéta Dukungan.

Aya seueur impor murah, seuseueurna ti Cina, di pasar. Tapi laser mangrupikeun mesin rumit sareng aranjeunna tiasa rusak sareng diperbaiki. Pastikeun perusahaan anu anjeun mésér tiasa dipercaya sareng nawiskeun dukungan anu saé pikeun anjeun sareng mesinna saatos anjeun ngagaleuh.

Ieu sababaraha patarosan anu kedah dipikirkeun:

Sakumaha sesah atanapi gampangna pikeun kéngingkeun bagian gaganti?
Naha aranjeunna ngagaduhan dukungan tech?
Sakumaha gampangna pikeun némbalan patarosan?
Naha aranjeunna gaduh halaman wéb anu saé?
Naha aya tutorial ngeunaan cara ngagunakeun sareng / atanapi ngalereskeun mesinna?
Naha tiasa ditingkatkeun?

Léngkah 2: Milih Mesin. Ukuran sareng Kakuatan.

Dua masalah utami anu bakal difokuskeun nalika nyandak mesin nyaéta ukuran ranjang sareng kakuatan laser.
Ukuran mesin ranjang bakal nangtoskeun kumaha ageung sapotong bahan anjeun tiasa pas dina mesin pikeun motong atanapi ngukir. Ranjang anu langkung ageung bakal ngamungkinkeun anjeun motong atanapi ngukir potongan anu langkung ageung sareng upami anjeun ngalakukeun hal anu alit, sapertos perhiasan laser cut, ranjang anu langkung ageung bakal ngamungkinkeun motong sababaraha potongan sakaligus tibatan sakaligus. Ogé sababaraha mesin ngagaduhan ranjang anu tetep sareng sababaraha gaduh ranjang anu tiasa turun-naek. Ranjang anu naek sareng turun ngamungkinkeun anjeun ngukir objék ukuran anu bénten-bénten. Jerona motongna henteu robih tapi upami anjeun hoyong ngukir logo dina sapatu kulit sanés dina sapotong kulit anu rata, ngagaduhan ranjang anu tiasa diturunkeun pikeun nyandak sapatu dina mesin éta penting.
Isu anu salajengna nyaéta kakuatan laser. Kakuatan laser diukur dina Watt. Beuki watt laser beuki kuat. Laser anu kuring anggo dimimitian ku laser 30 watt teras ditingkatkeun janten 50 watt. Kakuatan laser pangpentingna pikeun motong. Émut kandelna bahan anu tiasa dipotong ku laser ditangtukeun ku titik fokus dina lensa sareng sanés kakuatan laser. Janten nambihan laser anu langkung kuat moal ngijinkeun anjeun motong bahan anu langkung kandel. Tapi éta bakal ngamungkinkeun anjeun motong gancang sareng langkung dipercaya. Laser anu lemah bakal hartosna gaduh laser laun pikeun tiasa motong alus.
Abdi nyarankeun yén kéngingkeun mesin panggedéna anu anjeun tiasa sareng mimitian ku laser anu lemah. Ranjang anu langkung ageung bakal ngamungkinkeun anjeun damel dina desain anu langkung ageung atanapi motong sareng ngukir sababaraha potongan sakaligus. Anjeun tiasa ningkatkeun laser di dinya janten anu langkung kuat engké.


Waktos Post: Nov-18-2020