Ukiran kai

Laserartist CO2mesin ukiran laser nyayogikeun seueur kamungkinan. Langkung serbaguna tibatan ukiran router atanapi mesin panggilingan, laser CO2
tukang ngukir tiasa gancang sareng gampang ngarobih objék kai sareng produk, ngukir gelas atanapi cangkir keramik, etch dina batu atanapi plastik, tandana logam dilapis
piring, cetak dina lawon sareng kulit, sareng seueur deui!
Di dieu urang balik kai sakumaha conto. Kai mangrupikeun bahan anu sampurna pikeun ukiran laser sareng motong laser. Panas dibungkus sinar laser bersih ngaleungitkeun
lapisan individu tina permukaan kai. Tulisan iklan tina kai, produk tina kai padet atanapi gabus sahingga tiasa gancang dipasing-pasing tanpa
ditambah pewarna kimia. Ukiran laser dina kai khususna cocog pikeun produk promosi ékologis, pikeun minuhan ékologis anu sustainable
nilai dina sagala aspek.

Widang aplikasi ukiran laser kai
Cingir konci kai ukiran
Log kai kalayan ukiran sareng diteukteuk salaku bungkus kreatif
Babakan kai kalayan ukiran
Piring veneer kai ukiran
Papan kai herang kalayan ukiran struktur
Pelat kai kalayan ukiran sareng cutout
sumpit kai kalayan ukiran nami tunggal
Ukiran dina bungkus kardus
ukiran dewan kai

Dina ukiran kai tina kai, sisikian tina kai ngagaduhan peran penting, sabab éta ngagaduhan pangaruh anu jelas dina warna sareng jero ukiranana.
Pokokna, jenis kai serat low langkung cocog pikeun ukiran laser kai, sabab logo sareng hurup langkung gampang dibaca sareng gambar ukiran langkung seueur
geulis.

Sacara umum, leuweung serat rendah kalayan sisikian anu kawilang rata, sapertos beech, ek atanapi céri, nyayogikeun hasil ukiran anu saé pisan sapertos anu poék sareng beunghar kontrasna.
Hasil ukiran anu kirang saé tiasa dihontal kalayan serat-jinis sareng jinis kai anu grained sapertos awi.


Waktos Post: Nov-02-2020