BERITA INDUSTRI

  • Wood engraving

    Ukiran kai

    Mesin ukiran laser Laserartist CO2 nyayogikeun rupa-rupa kamungkinan. Langkung serbaguna tibatan router ukiran atanapi mesin panggilingan, laser laser engravers tiasa gancang sareng gampang ngarobih objék kai sareng produk, ngukir gelas atanapi cangkir keramik, éch dina batu atanapi plastik, tandana logam dilapis ...
    Maca deui
  • 5 Main factors affecting the marking quality of laser marking machine

    5 Faktor utama anu mangaruhan kualitas nyirian mesin panyiri laser

    Kinerja mesin panyiri laser laun bakal turun saatos dianggo pikeun waktos anu lami. Naon sababna ieu? Naon faktor utama anu mangaruhan kualitas panyiri mesin nyirian laser? 1. Posisi fokus mesin panyiri laser Posisi fokus tina mérek laser ...
    Maca deui
  • Factors influencing the price of laser cutting machine

    Faktor anu mangaruhan harga mesin motong laser

    Komponén biaya produk: sacara umum, biaya produk sanés ngan ukur pikeun bahan sareng mesin, tapi ogé pikeun R&D, QC, saatos jasa penjualan, biaya tanaga, biaya inventaris, biaya modal sareng sanésna. Janten anjeun kedah nimbangkeun faktor naon anu langkung anjeun jaga. Nalika anjeun milih kualitas, ...
    Maca deui