Raycus 30W Kabinet Serat Laser Nyirian Mesin EZ Cad FDA Certified pikeun Metal

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Panjang gelombang laser

1064 nm

Kakuatan Kaluaran

30 W

Tegangan operasi

110 V

Ukuran ukiran

6 ″ × 6 ″ (150 × 150 mm)

Ukiran jero

0,3 mm

Laju ngukir

7000 mm / s

Min.line sareng

 0,015 mm

Balikan deui presisi

± 0,01 mm

Asik

 hawa tiis

Diaméterna balok

<30 um

Hirup modul Laser

> 100000 jam

Format Gambar

 Ngarojong PLT, BMP, DXF, JPG, TIF, AI, PNG, JPG, jsb.

Pakét Kalebet:
1 x 30W Mesin Serat Laser
1 x Pedal
1 x Kabel Listrik

Laser serat kabinét 30W ieu ngamungkinkeun anjeun gancang sareng permanén nyirian atanapi ét senjata api, alat, bagian logam, perhiasan, kode batang, nomer séri, polimér industri, sareng sanésna anu nganggo cirian logam.
Pendamping anu paling saé pikeun industri anu bervariasi kalebet perhiasan, telepon sélulér, kibor, suku cadang mobil, alat-alat listrik, peralatan dapur, péso, kacamata, produk stainless steel, komponén éléktronik, alat-alat saniter, gesper, pakakas komunikasi… dll Sanggup ngukir kode, peta hiasan, LOGO, nomer siri..jst; Pikeun sadaya logam kalebet emas, pérak, tambaga, alloy, aluminium, waja sareng stainless steel. Ogé pas pikeun non-logam kalebet rékayasa plastik sareng plastik keras, jst.

Fitur:
1. Cina sumber mérek sinar Raycus luhur kalayan hirup ling sareng stabil. Daérah ukiran: 150 x150mm
2. Parangkat lunak EZCAD anu ngadukung format PLT, BMP, DXF, JPG, TIF, AI, PNG, JPG, jsb
3. Parangkat lunak operasi anu gampang, cocog sareng PHOTOSHOP, CORELDRAW, AUTOCAD
4. Hirup palayanan tiasa ngahontal 100.000 jam
5. FDA bijil


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami